Gerard Gielen (1959) is pedagoog/seksuoloog (promotie KULeuven 1982,1986) en woont in Hasselt/Kiewit (België). Professioneel was hij werkzaam als Afbeelding Gerard Gielenlector in twee hogescholen (Diepenbeek en Geel). (Met pensioen). Hij was oprichter van het postgraduaat seksuologische hulpverlening.

Zowel in zijn professioneel leven als in zijn vrije tijd is hij heel veel bezig rond onderzoek inzake seks en relaties. Hij heeft ook een eigen praktijk voor seksuologie en relatietherapie. Meer info over de privé-praktijk vindt u door hier te klikken.

Door seksualiteit en onderzoek rond seks en relaties bespreekbaar te maken en belangrijke resultaten van seks- en relatieonderzoek via publicaties naar voor te brengen, wil hij met deze infosite een bijdrage leveren aan het bevorderen van algemene kennis inzake seksualiteit, relaties en seksuele gezondheid.

Dit gebeurt onder meer door kennis en onderzoek inzake seksualiteit en relaties beschikbaar te stellen voor een breder publiek via de informatieve website 'seksuologische hulpverlening', waarbij ook specifieke aandacht is voor doelgroepen waarvan de seksuele ontwikkeling net even anders verloopt zoals holebi, transgender, personen met een handicap, grensoverschrijdend seksueel gedrag, parafilie, enz. Je kan ook meer info vinden over seksualiteit en hulpverlening op zijn blog http://www.seksuologieonderzoek.be en info over seksueel grensoverschrijdend gedrag op http://www.sekscontract.beHij onderhoudt nog diverse andere sitesWebsite Cyberpesten
Website Sekscontract
Website Seksalfabet
Website relatietherapeutische adviezen over seks en relaties
Website relatiecheckup
Website sensuele bieren(een uit de hand gelopen hobby nav een opleiding zythologie in Syntra Hasselt)

Dit is een niet commercieel en niet gesubsidieerd privé-initiatief met louter educatief oogpunt. De website is reclamevrij en wil dit ook zo behouden.Heel veel bijdragen zijn overgenomen van krantenredacties, vaktijdschriften, internetbronnen, enz. Voor copyrights en gebruik van de informatie verwijzen we graag door naar de oorspronkelijke bronnen die altijd onder elke bijdrage vermeld worden. Overname van de artikelen is verboden, tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteurs die altijd onder elk artikel bij bronnen vermeld staan.

Deze website is een onafhankelijk privé-initiatief en is op geen enkele wijze verbonden aan een organisatie of onderwijsinstelling en wordt ook door geen enkele organisatie of onderwijsinstelling gefinancierd.

De maker van deze informatieve website en zijn werkgevers (die niet juridisch met deze website verbonden zijn) zijn  niet verantwoordelijk voor verkeerdelijk gebruik of voor schade aangericht door verkeerd gebruik. Er wordt gestreefd naar zo hoog mogelijke betrouwbaarheid van de informatie, maar die garantie kan niet altijd gewaarborgd worden. Gebruik van de informatie is altijd op eigen risico. Gebruik de info nooit voor persoonlijke medische doeleinden.  Raadpleeg daarvoor een arts/specialist/deskundige.

Voor suggesties omtrent informatie rond seksuologische hulpverlening, onderzoek rond seks en relaties, voor onderzoeksopdrachten rond deze thema’s, interessante informatie of links, voor journalistieke vragen rond persberichten, enz. mag u altijd contact opnemen. U kan ons contacteren via onderstaand e-mailadres of via het contactformulier in het menu.

Meer info & contact inzake onderzoek of deze website : seksuologiepraktijk@telenet.be

Of bezoek mijn persoonlijke website voor meer details en cv.


logo creative commonsDisclaimer en copyrights klik hier  © De copyrights van de hier weergegeven tekst rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). De informatie/foto's werden soms (letterlijk) ontleend aan andere internet/literatuurbronnen of zijn aangepast naar andere internet/literatuurbronnen. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Er is geen enkel commercieel, doch louter een informatief en educatief opzet. De seksuologische hulpverleners op deze site zijn hier gratis geplaatst en betalen hiervoor geen vergoeding. Enkel professioneel afgestudeerde seksuologen en seksuologische hulpverleners kunnen opgenomen worden in de databank.  Inden er auteursrechterlijke schendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be  met opgave van de betrokken schending van copyrights. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden.

Kennis is er om te delen, niet om te bezitten.