Over ons

Gerard Gielen (1959) is pedagoog/seksuoloog (promotie KULeuven 1982,1986) en woont in Hasselt/Kiewit (België). Professioneel is hij werkzaam als Afbeelding Gerard Gielenlector in twee hogescholen (Diepenbeek en Geel). Hij is daarnaast ook als coördinator verantwoordelijk voor een postgraduaat seksuologische hulpverlening.

Zowel in zijn professioneel leven als in zijn vrije tijd is hij heel veel bezig rond onderzoek inzake seks en relaties.

Door seksualiteit en onderzoek rond seks en relaties bespreekbaar te maken en belangrijke resultaten van seks- en relatieonderzoek via publicaties naar voor te brengen, wil hij met deze infosite een bijdrage leveren aan het bevorderen van algemene kennis inzake seksualiteit, relaties en seksuele gezondheid.
 
Dit gebeurt onder meer door kennis en onderzoek inzake seksualiteit en relaties beschikbaar te stellen voor een breder publiek via de informatieve website 'seksuologische hulpverlening', waarbij ook specifieke aandacht is voor doelgroepen waarvan de seksuele ontwikkeling net even anders verloopt zoals holebi, transgender, personen met een handicap, grensoverschrijdend seksueel gedrag, parafilie, enz. Je kan ook meer info vinden over seksualiteit en hulpverlening op zijn blog http://www.seksonderzoek.be 
en info over seksueel grensoverschrijdend gedrag op http://www.sekscontract.be
 
Dit is een niet commercieel en niet gesubsidieerd privé-initiatief met louter educatief oogpunt. De website is reclamevrij en wil dit ook zo behouden.
 
Heel veel bijdragen zijn overgenomen van krantenredacties, vaktijdschriften, internetbronnen, enz. Voor copyrights en gebruik van de informatie verwijzen we graag door naar de oorspronkelijke bronnen die altijd onder elke bijdrage vermeld worden. Overname van de artikelen is verboden, tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteurs die altijd onder elk artikel bij bronnen vermeld staan.

Deze website is een onafhankelijk privé-initiatief en is op geen enkele wijze verbonden aan een organisatie of onderwijsinstelling en wordt ook door geen enkele organisatie of onderwijsinstelling gefinancierd.

De maker van deze informatieve website en zijn werkgevers (die niet juridisch met deze website verbonden zijn) zijn  niet verantwoordelijk voor verkeerdelijk gebruik of voor schade aangericht door verkeerd gebruik. Er wordt gestreefd naar zo hoog mogelijke betrouwbaarheid van de informatie, maar die garantie kan niet altijd gewaarborgd worden. Gebruik van de informatie is altijd op eigen risico. Gebruik de info nooit voor persoonlijke medische doeleinden.  Raadpleeg daarvoor een arts/specialist/deskundige.

Voor suggesties omtrent informatie rond seksuologische hulpverlening, onderzoek rond seks en relaties, voor onderzoeksopdrachten rond deze thema’s, interessante informatie of links, voor journalistieke vragen rond persberichten, enz. mag u altijd contact opnemen. U kan ons contacteren via onderstaand e-mailadres of via het contactformulier in het menu.

Meer info & contact inzake onderzoek of deze website : gerardgielen@telenet.be
Of bezoek mijn persoonlijke website voor meer details en cv.